Wat kan ik doen bij erectieproblemen?

Mensen die een erectiestoornis ervaren, kunnen zich onzeker voelen. Ze kunnen zich schamen om de dokter te raadplegen over hun erectieproblemen. Het is omdat dit probleem nog steeds taboe is en moeilijk om over te praten. Elke man wil in bed de beste prestaties leveren om zijn partner tevreden te stellen. Het lijden aan impotentie kan dan een serieus probleem in je leven zijn. Je moet de oorzaken van dit probleem vinden om de juiste behandeling te bepalen. Erectiestoornissen kunnen worden veroorzaakt door bepaalde ziekten, slechte gewoonten en psychologische factoren. Het wordt aanbevolen om een ​​arts te bezoeken en de juiste behandeling te krijgen. De arts zal de beste behandeling geven op basis van je gezondheidstoestand. Hier zijn enkele behandelingen die je kunt krijgen om erectieproblemen op te lossen.

Orale medicatie

Het innemen van orale medicatie is de meest effectieve oplossing voor erectiestoornissen. Het nemen van erectiepillen kan het stikstofmonoxide-effect versterken. Deze natuurlijke chemische stof kan de bloedstroom verhogen. Als gevolg hiervan kun je gemakkelijk een erectie krijgen om te reageren op de seksuele stimulatie. De erectiepillen variëren in dosering. Sommige pillen kunnen bijwerkingen hebben zoals verstopte neus, rugpijn, visuele veranderingen en maagklachten. Het is beter om met de arts te praten om de beste medicatie te nemen. De supplementen of kruidenremedies werken mogelijk niet bij iedereen. Daarom is overleg met de arts de beste optie.

Behandeling van erectiestoornissen

Wanneer orale medicatie niet effectief is om je erectieprobleem op te lossen, kan de arts bepaalde behandelingen aanbevelen. De meest voorkomende behandeling is de penispomp. Het is een soort vacuümapparaat. Er zijn twee soorten pompen beschikbaar: handaangedreven en batterij aangedreven pompen. Om dit hulpmiddel te gebruiken, moet je de holle buis over de penis plaatsen. Gebruik vervolgens de pomp om de lucht eruit te zuigen. Dit hulpmiddel dient als een vacuüm om bloed in de penis te trekken. Als je een erectie krijgt, kun je de ring op de basis van de penis schuiven om hem stevig te houden.

Author: admin

Share This Post On