Wat is powerkiten?

Powerkiten: het klinkt stoer, krachtig en sportief. Maar wat is powerkiten eigenlijk? Is het echt zo moeilijk als het lijkt, en moet je een bepaalde techniek hebben om te kunnen powerkiten? Wij leggen het je uit!

Powerkiten
Ben je op zoek naar een uitdagende sport en hou je van de buitenlucht? Dan is powerkiten echt iets voor jou. Met een powerkite -ook wel een traction kite- genoemd, kun je het vliegeren zoals je dat vroeger deed naar een hoger level brengen. Met een gigantische vlieger met 2, 3 of 4 lijnen kun je even lekker uitwaaien op het strand terwijl je de kite bestuurd. Dit serieuze vliegerwerk vergt veel kracht, omdat de grote vlieger veel wind vangt. Daarnaast moet je ook bereid zijn af en toe even een sprintje te trekken, om de powerkite de lucht in te krijgen. Zo ben je sportief bezig én kun je genieten van de natuur.

Expeditie Robinson Scheveningen
Bij Powerkiten Scheveningen kun je zowel als beginner als gevorderde powerkiten. Daarnaast kun je in groepen van verschillende groottes en verschillende leeftijdscategorieën terecht voor een les. Wat ook leuk is als bedrijfsuitje of uitstapje met de familie, is Expeditie Robinson Schevingen. Gebasseerd op het populaire gelijknamige televisieprogramma, kun je hier verschillende spellen spelen in de buitenlucht, zo ook bij Powerkiten Scheveningen. Bij Expeditie Robinson Scheveningen draait het om uithoudingsvermogen, concentratie én lichaamsbeheersing.

Author: admin

Share This Post On